spiridonovsasa731 пишет:Ви праві, відгуки та репутація клініки грають велику роль. Я також подумував про важливість сучасного обладнання, адже воно може значно підвищити якість лікування. Буду вдячний, якщо поділитеся, чи є у вас особистий досвід з якоюсь конкретною клінікою у Одесі, яка вас вразила своїм підходом та результатами лікування.
Розумію ваші побоювання і вимоги до вибору клініки для ендодонтії https://premium-dent.com.ua/services/endodontiya/ з особистого досвіду та відгуків колег хочу порекомендувати вам стоматологію "Premium-Dent". Вони спеціалізуються на ендодонтії та використовують передові технології, такі як рентгенівські знімки та 3D-томографія для точної діагностики.
Лікарі клініки, такі як Йовенко Віталій та Кімінчіджі Федір, мають великий досвід та високу кваліфікацію у цій галузі. Важливо, що кожен пацієнт отримує індивідуальний підхід, а процедури виконуються з максимальним комфортом. Також вони пропонують конкурентні ціни на послуги, наприклад, первинне лікування кореневих каналів коштує від 1600 до 2600 грн, залежно від кількості каналів.