Тема: Як заробляти на крипті?

Привіт, хочу знайти якись додатковий дохід. Думаю може почати займатися криптовалютою? Розкажіть мені з чого краще почати заробляти на криптовалюті? Варто йти на якісь курси чи можна самостійно все вивчити?

2

Re: Як заробляти на крипті?

alexomask9 пишет:

Привіт, хочу знайти якись додатковий дохід. Думаю може почати займатися криптовалютою? Розкажіть мені з чого краще почати заробляти на криптовалюті? Варто йти на якісь курси чи можна самостійно все вивчити?

Привіт! Дійсно, криптовалютна сфера може стати непоганим варіантом для додаткового заробітку. Але перш ніж поринати в неї з головою, варто зрозуміти основні нюанси та ризики.

На мою думку, починати краще з ретельного самонавчання. Зараз в інтернеті є маса корисних відео, книг, курсів про криптовалюти, блокчейн та різні способи заробітку на них. Якщо вам простіше сприймати інформацію самостійно і в зручному темпі - обирайте цей шлях.

Однак, якщо ви відчуваєте потребу в систематизованих знаннях під керівництвом досвідчених викладачів, тоді варто розглянути платні офлайн чи онлайн-курси. Це допоможе швидше розібратися у всіх тонкощах та отримати базу для подальшого розвитку.

Що ж до безпосереднього заробітку, то тут відкривається широке поле для діяльності. Спробувати можна трейдинг, майнінг, стекінг монет, інвестування в ІСО та інші проєкти. Початківцям раджу почати з купівлі декількох перспективних монет та їх довгострокового утримання - це називається холдінгом.

І звичайно, ключовим аспектом в крипто-світі є безпека. Неприпустимо зберігати великі суми на онлайн-гаманцях чи біржах. Для цього існують надійні холодні апаратні гаманці, огляд кращих з яких ви можете знайти на https://www.web3.org.ua/kholodni-aparat … tovaliuty/ тут доволі корисна інформація для вас.

3

Re: Як заробляти на крипті?

Привет. Сам недавно искал дополнительные источники дохода и углубился в криптотрейдинг. По своему опыту скажу - самостоятельное изучение возможно, но лучше комбинировать с практическими инструментами. Недавно открыл для себя https://resonance.vision/ru/rtt/info - там есть курсы криптовалют в реальном времени графики с кластерным анализом, которые показывают не только движение цены, но и реальные объемы сделок на каждом уровне. Это не просто свечи, а реальные объемы торгов, которые показывают причины движения цены. Платформа помогает видеть зоны дефицита и профицита, что критически важно для успешных сделок. Особенно нравится функция поиска аномальных объемов - экономит кучу времени на анализе. Советую попробовать, у них есть разные инструменты под любую торговую стратегию.