Тема: Де замовити дерев'яні іграшки в тематиці нового року?

Хочу заздалегіть купити дерев'яні іграшки на новий рік, і я вирішив придбати для своєї малечі щось особливе. Завжди віддаю перевагу дерев'яним іграшкам, бо вони не тільки екологічні, але й дуже довговічні. Чи можете порадити, де можна замовити дерев'яні іграшки в тематиці Нового року? Хотілося б щось яскраве, оригінальне та, звісно, безпечне для дитини.

2

Re: Де замовити дерев'яні іграшки в тематиці нового року?

Раджу звернути увагу на майстрів, які виготовляють іграшки ручної роботи. Їх можна знайти на різних платформах для майстрів. Щодо конкретних магазинів, можу порадити "Дерев'яна казка" у них великий вибір новорічних іграшок. Також не забувай про ярмарки хендмейду, які часто проводяться перед святами.

Про "Дерев'яну казку" ще не чув, обов'язково перевірю. Щодо ярмарків, гарна ідея, але через карантинні обмеження не завжди виходить їх відвідати. Можливо, є ще якісь варіанти в інтернеті? Хочеться знайти щось, що дійсно викликає святковий настрій, і при цьому було б якісним та безпечним.

vadim.trietiakov пишет:

Про "Дерев'яну казку" ще не чув, обов'язково перевірю. Щодо ярмарків, гарна ідея, але через карантинні обмеження не завжди виходить їх відвідати. Можливо, є ще якісь варіанти в інтернеті? Хочеться знайти щось, що дійсно викликає святковий настрій, і при цьому було б якісним та безпечним.

Якщо шукаєш якісні новорічні іграшки, дуже раджу звернути увагу на інтернет-магазин Ubee. Вони на ринку вже три роки і виготовляють дуже якісні дитячі розвиваючі іграшки. Маю позитивний досвід замовлення у них. Їхні іграшки не тільки красиві, але й абсолютно безпечні для дітей.

Рекомендую зазирнути в їхній каталог дерев'яних новорічних іграшок https://ubee.com.ua/noviy-rik/ тут є великий асортимент від різних звіряток до казкових персонажів. Мій малюк просто в захваті від дерев'яного сніговика, якого ми купили торік. А ще вони часто роблять знижки на свята, тож можна знайти щось дійсно цікаве за приємною ціною.

https://i.postimg.cc/MGFQdwRC/image.png