1

Тема: Чи варто переходити на вейп?

Я на вейпі вже десь пів року і скажу, що це взагалі інший рівень. Перш за все, ти відчуваєш різницю в смаку, і це реально цікаво, бо є купа варіантів ароматів. Для початку раджу одноразки купити — це найзручніший варіант, не треба морочитися з заправками чи зміною деталей. Наприклад, з Elf Bar починати — саме те, і нічого не треба налаштовувати. Переходь, точно не пошкодуєш!

2

Re: Чи варто переходити на вейп?

Deras пишет:

Я на вейпі вже десь пів року і скажу, що це взагалі інший рівень. Перш за все, ти відчуваєш різницю в смаку, і це реально цікаво, бо є купа варіантів ароматів. Для початку раджу одноразки купити

Я давно перешёл на под-систему и считаю, что она намного лучше одноразок - вот почитайте https://gloss.ua/society/141561-pod-sis … u-siharetu. Во-первых, она более экономична — не нужно каждый раз покупать новое устройство, достаточно заправить жидкость. Во-вторых, под-системы дают больше возможностей выбрать именно ту жидкость, которая нравится по вкусу и содержанию никотина. Ещё одним плюсом является экологичность — меньше отходов, ведь не приходится выбрасывать устройства после каждого использования. К тому же, под-системы обычно мощнее, что обеспечивает лучшее качество пара и вкуса.