Тема: Лучшие кондиционеры для средней площади

Какие кондиционеры посоветуете для квартиры с площадью около 35 кв.м? Хочется что-то качественное и долговечное, а то в прошлый раз выбрала неудачную модель, и она быстро вышла из строя.

2

Re: Лучшие кондиционеры для средней площади

xkristinaxbond пишет:

Какие кондиционеры посоветуете для квартиры с площадью около 35 кв.м? Хочется что-то качественное и долговечное, а то в прошлый раз выбрала неудачную модель, и она быстро вышла из строя.

Я недавно купила кондиционер в "Евротехника" и осталась очень довольна. Кондиционеры cooper&hunter идеально подошли для моего помещения. Он не только эффективно охлаждает, но и очень экономичен в плане энергопотребления. Установили быстро, да еще и с гарантией! Особенно радует наличие функций Wi-Fi, так что теперь можно управлять им через смартфон. Однозначно рекомендую этот бренд и магазин для покупки кондиционера.

3

Re: Лучшие кондиционеры для средней площади

Я вважаю, що при купівлі кліматичної техніки важливо враховувати не лише характеристики пристрою та приміщення, а й рівень сервісу. Часто буває, що ціна низька, але при цьому доставка довга, а встановлення неякісне. В компанії IT-Climate мені одразу сподобався комплексний підхід: менеджери терпляче розповіли про всі нюанси, допомогли обрати цю https://it-climate.com.ua/ua/shop/categ … rand-haier модель під мої потреби, а потім ще й запропонували знижку. Вразила швидка доставка, а монтаж виконали професійно та без затримок. Також порадували акції, завдяки яким покупка вийшла ще вигіднішою. Приємно мати справу з компанією, де цінують клієнтів і пропонують чесні умови. Рекомендую.