xkristinaxbond пишет:Привіт! Потрібна порада щодо вибору папок для офісу. У мене велика кількість документів, і я хочу їх зберігати впорядковано, але не знаю, яка папка підходить найкраще для щоденного використання. Які папки будуть найбільш зручними для організації документообігу?
Привіт! Для ефективної організації документообігу в офісі є кілька відмінних варіантів папок, залежно від того, що саме вам потрібно. Для зберігання великих обсягів документів рекомендую папки сегрегатори, оскільки вони зручні для вертикального зберігання і мають внутрішні відділення для різних документів. Якщо документи потрібно швидко зібрати і підшити, відмінним варіантом буде папка швидкозшивач. Для транспортування документів, щоб не пошкодити їх, добре підійде папка на блискавці або папка портфель. Я завжди купую канцелярію в «Час-Пік» https://www.chaspik.ua/papki-c610/ і вони мають великий асортимент папок для різних потреб. Це зручний магазин з доставкою по Україні, і я рекомендую їх перевірити для вашого офісу!