Тема: Запуск котла
Колеги, чи є особливості та якісь певні технічні нюанси у запуску нового котла. Готуємось монтувати такий хочу знати усі моменти та розуміти, як усе правильно зробити
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Обсуждение работы сервисного цента CORE → Запуск котла
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Колеги, чи є особливості та якісь певні технічні нюанси у запуску нового котла. Готуємось монтувати такий хочу знати усі моменти та розуміти, як усе правильно зробити
А хіба це не спеціалісти мають робити, які котел вам встановлювати будуть? Наче атк завжди було і вам напевно не варто щодо цього моменту сильно перейматись
А хіба це не спеціалісти мають робити, які котел вам встановлювати будуть? Наче так завжди було і вам напевно не варто щодо цього моменту сильно перейматись
Наче так, але я чула, що це можна і самостійно зробити. Чоловік в такій техніці розбирається, колись татові допомагав котел підключати. А тепер нам потрібно.
Можна самостійно справитись. Головне не поспішати і ретельно обдумувати кожен свій наступний крок. Тоді все вийде і нема чого так сильно за це переживати)) Ось тут є гарні поради про те, як запалити газовий котел https://journal.vencon.ua/ua/kak-zazhech-gazovyj-kotel . Покрокова інструкція є зрозумілою та точно вам допоможе провести усе правильно та без помилок
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Обсуждение работы сервисного цента CORE → Запуск котла
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc