1

Тема: Запуск котла

Колеги, чи є особливості та якісь певні технічні нюанси у запуску нового котла. Готуємось монтувати такий хочу знати усі моменти та розуміти, як усе правильно зробити

2

Re: Запуск котла

А хіба це не спеціалісти мають робити, які котел вам встановлювати будуть? Наче атк завжди було і вам напевно не варто щодо цього моменту сильно перейматись

3

Faizov пишет:

А хіба це не спеціалісти мають робити, які котел вам встановлювати будуть? Наче так завжди було і вам напевно не варто щодо цього моменту сильно перейматись

Наче так, але я чула, що це можна і самостійно зробити. Чоловік  в такій техніці розбирається, колись татові допомагав котел підключати. А тепер нам потрібно.

4

lolo4ka пишет:

Колеги, чи є особливості та якісь певні технічні нюанси у запуску нового котла. Готуємось монтувати такий хочу знати усі моменти та розуміти, як усе правильно зробити

Можна самостійно справитись. Головне не поспішати і ретельно обдумувати кожен свій наступний крок. Тоді все вийде і нема чого так сильно за це переживати)) Ось тут є гарні поради про те, як запалити газовий котел https://journal.vencon.ua/ua/kak-zazhech-gazovyj-kotel . Покрокова інструкція є зрозумілою та точно вам допоможе провести усе правильно та без помилок