Тема: Автосервис Опель
У кого Опель, подскажите сервис для ремонта? Машина требует внимания, но не хочу нарваться на халтуру. Желательно, чтобы мастера знали особенности этих авто.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Автосервис Опель
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
У кого Опель, подскажите сервис для ремонта? Машина требует внимания, но не хочу нарваться на халтуру. Желательно, чтобы мастера знали особенности этих авто.
Мне нравится сервис опель Ремонт Лидер. Мастера здесь действительно профессионалы: находят неисправности быстро и точно, ставят оригинальные детали и всё делают аккуратно. Сервис на высоте, приятно обращаться.
Хороша машина, у мене така ж марка.
Але у мене новенька, тому дякувати вищим силам ремонт не потрібен. От мені цікаво, якщо у мене нова машина, ремонт їй не потрібен, для чого мені купувати ту автоцивілку? Ввели б закон, типу у кого машини старші 10 років, той купує, а всі інші можуть і так їздити. Хороша ж ідея?
Але у мене новенька, тому дякувати вищим силам ремонт не потрібен. От мені цікаво, якщо у мене нова машина, ремонт їй не потрібен, для чого мені купувати ту автоцивілку? Ввели б закон, типу у кого машини старші 10 років, той купує, а всі інші можуть і так їздити. Хороша ж ідея?
Ідея цікава, але, чесно кажучи, така система не працювала б. Річ у тім, що страховка на авто потрібна не стільки для того, щоб ремонтувати свою машину, скільки щоб покривати збитки іншим, якщо трапиться ДТП з твоєї вини. Навіть нова автівка не захищає від людського фактору — хтось підрізав, хтось не встиг загальмувати, і все, маєш купу проблем. Без поліса навіть за дрібну подряпину на чужому бампері доведеться платити з власної кишені.
Плюс страхування — це вимога закону, і без нього можуть не тільки оштрафувати, а й забрати авто на штрафмайданчик. Тому краще не ризикувати. Якщо цікаво розібратись для чого потрібна страховка на авто, які бувають види поліса і що вони реально покривають, почитай статті в інтернеті. Де пояснюють що обрати і на що звертати увагу.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Автосервис Опель
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc