Тема: Автосервис Опель

У кого Опель, подскажите сервис для ремонта? Машина требует внимания, но не хочу нарваться на халтуру. Желательно, чтобы мастера знали особенности этих авто.

2

Re: Автосервис Опель

Мне нравится сервис опель Ремонт Лидер. Мастера здесь действительно профессионалы: находят неисправности быстро и точно, ставят оригинальные детали и всё делают аккуратно. Сервис на высоте, приятно обращаться.

3

Хороша машина, у мене така ж марка.

4

Але у мене новенька, тому дякувати вищим силам ремонт не потрібен. От мені цікаво, якщо у мене нова машина, ремонт їй не потрібен, для чого мені купувати ту автоцивілку? Ввели б закон, типу у кого машини старші 10 років, той купує, а всі інші можуть і так їздити. Хороша ж ідея?

5

alexomask9 пишет:

Але у мене новенька, тому дякувати вищим силам ремонт не потрібен. От мені цікаво, якщо у мене нова машина, ремонт їй не потрібен, для чого мені купувати ту автоцивілку? Ввели б закон, типу у кого машини старші 10 років, той купує, а всі інші можуть і так їздити. Хороша ж ідея?

Ідея цікава, але, чесно кажучи, така система не працювала б. Річ у тім, що страховка на авто потрібна не стільки для того, щоб ремонтувати свою машину, скільки щоб покривати збитки іншим, якщо трапиться ДТП з твоєї вини. Навіть нова автівка не захищає від людського фактору — хтось підрізав, хтось не встиг загальмувати, і все, маєш купу проблем. Без поліса навіть за дрібну подряпину на чужому бампері доведеться платити з власної кишені.

Плюс страхування — це вимога закону, і без нього можуть не тільки оштрафувати, а й забрати авто на штрафмайданчик. Тому краще не ризикувати. Якщо цікаво розібратись для чого потрібна страховка на авто, які бувають види поліса і що вони реально покривають, почитай статті в інтернеті. Де пояснюють що обрати і на що звертати увагу.