alexomask9 пишет:Я її люблю в супі... років з десять тому мені здавалось що то воно щось взагалі несмачне, а зараз це мій улюблений супчик..
Сочевиця — це справді дивовижний продукт! Я тебе розумію, смаки з часом дуже змінюються. Хоча я сам більше люблю, наприклад, якісь легкі молочні супи з овочами, але мушу визнати, що сочевичний суп дуже ситний та корисний.
Щодо моїх уподобань, я, чесно кажучи, більший фанат м'яса. Якщо мова йде про смачний обід, я завжди оберу гарний стейк або щось запечене. Вважаю, що якісне м'ясо може перетворити будь-який прийом їжі на свято. Якщо ти любиш готувати та експериментувати, раджу спробувати зробити гарний стейк Томагавк https://myastoriya.com.ua/ua/syraya-pro … -tomagavk/ його смак і вигляд вражають, це такий собі кулінарний шедевр, особливо для сімейної вечері чи прийому гостей.
Якість м'яса має вирішальне значення, тому краще купувати його у перевірених постачальників, таких як "М'ясторія", де ти можеш бути певним у свіжості та правильному дозріванні продукту. Можливо, тобі сподобається додати до свого улюбленого сочевичного супу трохи копченого м'яса для аромату?