Тема: Розлади харчової поведінки як прихована щоденна боротьба

Пишу сюди, бо давно читаю форум і бачу, що тут багато уважних і небайдужих людей. Останнім часом усе частіше ловлю себе на думці, що стосунки з їжею можуть бути значно складнішими, ніж здається ззовні. Ніби й розумієш головою, що все ок, але думки постійно крутяться навколо контролю, почуття провини чи тривоги. Цікаво почути досвід інших: як ви зрозуміли, що це вже не просто «період», а сигнал звернути увагу на харчову поведінку?

2

Re: Розлади харчової поведінки як прихована щоденна боротьба

Для мене онлайн терапія на Hedepy стала першим безпечним простором, де можна було чесно говорити про складні стосунки з харчуванням  без сорому.  Ось тут про розлади харчової поведінки https://hedepy.com.ua/%D1%82%D0%B5%D0%B … 0%BA%D0%B8 раджу і вам дізнатися!  Я довго боялася, що мене не зрозуміють або знецінять мій досвід, але цього не сталося. Терапевт дуже м’яко допомагав усвідомлювати емоції та причини внутрішніх конфліктів. З кожною зустріччю я починала краще відчувати себе і свої потреби. Особливо цінним було те, що рішення не нав’язувалися, а народжувалися у процесі діалогу. Онлайн формат виявився зручним і ефективним, без зайвого стресу. Я вдячна Hedepy за можливість знайти спеціаліста, з яким справді хочеться працювати над собою і рухатися вперед.