26081988 пишет:А як у тебе було з оплатами та розмитненням? Бо мене найбільше лякають приховані витрати, про які часто згадують уже після завдатку. Ще цікаво чи реально відстежувати де знаходиться авто під час доставки. Просто знайомий чекав машину майже чотири місяці і йому толком нічого не пояснювали, тільки годували обіцянками. Хочеться щоб був хоч якийсь контроль процесу, а не просто перекинув гроші і сидиш чекаєш невідомо чого.
У мене основна порада така, не ведись тільки на низьку комісію. Треба дивитися щоб компанія нормально перевіряла машину ще в Кореї, скидала фото, відео, звіт по кузову та історії обслуговування. По строках зараз у більшості виходить приблизно від двох з половиною до чотирьох місяців, але багато залежить від логістики та порту. Я оформлював через Bex Auto, бо знайомий уже через них привозив машину і залишився задоволений.
В них сподобалось що був нормальний супровід по документах, пояснювали кожен платіж і можна було відстежувати етапи доставки. Плюс перед покупкою мені одразу сказали які можуть бути додаткові витрати, тому без неприємних сюрпризів. Якщо будеш замовляти, обов’язково проси повний прорахунок ще до оплати і не бери авто без детальної перевірки.