1 (20.05.2026 16:20:44 отредактировано 26081988)

Тема: Хто недавно замовляв авто з Кореї, як зараз по строках?

Хто недавно замовляв авто з Кореї, як зараз по строках доставки? Дивлюсь різні варіанти, але інформація всюди різна. Одні пишуть що машина приходить за два місяці, інші кажуть що можна чекати і по пів року через порти та документи. Цікавить реальний досвід за останні місяці. Особливо як зараз з перевіркою авто перед відправкою та чи бувають затримки вже після прибуття в Україну. Не хочу влетіти в неприємний сюрприз після оплати.

Re: Хто недавно замовляв авто з Кореї, як зараз по строках?

Замовляв наприкінці зими, то по факту від моменту покупки до видачі в Україні вийшло трохи більше трьох місяців. Найдовше чекали саме відправку з порту, бо контейнер збирався не одразу. Раджу дивитися не тільки на ціну машини, а й на те як компанія веде клієнта по документах і чи робить нормальний звіт по перевірці. У мене знайомий зекономив на посереднику, а потім отримав авто з косметикою, якої не було видно на фото. По строках зараз ніби стабільніше, ніж було торік.

3 (20.05.2026 16:23:24 отредактировано spiridonovsasa731)

Будуть ще питання?

4

А як у тебе було з оплатами та розмитненням? Бо мене найбільше лякають приховані витрати, про які часто згадують уже після завдатку. Ще цікаво чи реально відстежувати де знаходиться авто під час доставки. Просто знайомий чекав машину майже чотири місяці і йому толком нічого не пояснювали, тільки годували обіцянками. Хочеться щоб був хоч якийсь контроль процесу, а не просто перекинув гроші і сидиш чекаєш невідомо чого.

5 (20.05.2026 16:29:27 отредактировано spiridonovsasa731)

26081988 пишет:

А як у тебе було з оплатами та розмитненням? Бо мене найбільше лякають приховані витрати, про які часто згадують уже після завдатку. Ще цікаво чи реально відстежувати де знаходиться авто під час доставки. Просто знайомий чекав машину майже чотири місяці і йому толком нічого не пояснювали, тільки годували обіцянками. Хочеться щоб був хоч якийсь контроль процесу, а не просто перекинув гроші і сидиш чекаєш невідомо чого.

У мене основна порада така, не ведись тільки на низьку комісію. Треба дивитися щоб компанія нормально перевіряла машину ще в Кореї, скидала фото, відео, звіт по кузову та історії обслуговування. По строках зараз у більшості виходить приблизно від двох з половиною до чотирьох місяців, але багато залежить від логістики та порту. Я оформлював через Bex Auto, бо знайомий уже через них привозив машину і залишився задоволений.

В них сподобалось що був нормальний супровід по документах, пояснювали кожен платіж і можна було відстежувати етапи доставки. Плюс перед покупкою мені одразу сказали які можуть бути додаткові витрати, тому без неприємних сюрпризів. Якщо будеш замовляти, обов’язково проси повний прорахунок ще до оплати і не бери авто без детальної перевірки.
https://bex-auto.com/storage/cars/72d06936cc5b270bea40fa949f20b891.jpeg.webp