Тема: Ремонт у новобудові Львів

Нарешті отримали ключі від квартири, і тепер починається найскладніше — знайти тих, кому можна довірити ремонт. Не хочеться витрачати купу часу на пошук окремих майстрів і постійно переживати, чи все буде зроблено нормально. Якщо хтось уже проходив цей етап, розкажіть, будь ласка, до кого зверталися і чи залишилися задоволені результатом.

Re: Ремонт у новобудові Львів

ingafrollova пишет:

Нарешті отримали ключі від квартири, і тепер починається найскладніше — знайти тих, кому можна довірити ремонт. Не хочеться витрачати купу часу на пошук окремих майстрів і постійно переживати, чи все буде зроблено нормально. Якщо хтось уже проходив цей етап, розкажіть, будь ласка, до кого зверталися і чи залишилися задоволені результатом.

У мене була майже така сама ситуація. Спочатку переглянула безліч варіантів, а потім вирішила звернутися до «Львівський Ремонт». Потрібно було оздоблення нової квартири, тому хотілося, щоб усім займалася одна команда. Найбільше сподобалося, що не було плутанини чи постійних переносів — усе проходило спокійно, а якщо виникали якісь питання, їх одразу вирішували. Після завершення робіт квартира виглядала саме так, як я собі уявляла, тому залишилися тільки хороші враження. Якби зараз знову довелося робити ремонт, я б уже не витрачала стільки часу на пошуки.