Тема: Ремонт у новобудові Львів

Нарешті отримали ключі від квартири, і тепер починається найскладніше — знайти тих, кому можна довірити ремонт. Не хочеться витрачати купу часу на пошук окремих майстрів і постійно переживати, чи все буде зроблено нормально. Якщо хтось уже проходив цей етап, розкажіть, будь ласка, до кого зверталися і чи залишилися задоволені результатом.

Re: Ремонт у новобудові Львів

ingafrollova пишет:

Нарешті отримали ключі від квартири, і тепер починається найскладніше — знайти тих, кому можна довірити ремонт. Не хочеться витрачати купу часу на пошук окремих майстрів і постійно переживати, чи все буде зроблено нормально. Якщо хтось уже проходив цей етап, розкажіть, будь ласка, до кого зверталися і чи залишилися задоволені результатом.

У мене була майже така сама ситуація. Спочатку переглянула безліч варіантів, а потім вирішила звернутися до «Львівський Ремонт». Потрібно було оздоблення нової квартири, тому хотілося, щоб усім займалася одна команда. Найбільше сподобалося, що не було плутанини чи постійних переносів — усе проходило спокійно, а якщо виникали якісь питання, їх одразу вирішували. Після завершення робіт квартира виглядала саме так, як я собі уявляла, тому залишилися тільки хороші враження. Якби зараз знову довелося робити ремонт, я б уже не витрачала стільки часу на пошуки.

3

Re: Ремонт у новобудові Львів

А у нас дом - как раз занимаюсь ремонтом снаружи и дошёл до фасада, поэтому нужно фасадную краску купить https://stroykan.com.ua/otdelochnye-mat … -fasadnaya . Стены уже подготовили, теперь хочется нормально защитить поверхность от дождя, солнца и перепадов температуры. Выбираю краску именно для наружных работ, чтобы она хорошо держалась на фасаде и не начала шелушиться после первой же зимы. Ещё смотрю на укрывистость и расход, потому что площадь стен довольно большая. Цвет тоже пока выбираю, хочется что-то практичное, но чтобы дом при этом выглядел аккуратно. Думаю брать состав, который подходит именно под моё основание и нормально переносит наши погодные условия.